Zone.college biedt mbo-opleiding Geo, data & design

Zone.college biedt mbo-opleiding Geo, data & design

Bij Zone.college in Zwolle wordt de mbo-opleiding Geo, data & design op niveau 4 aangeboden. Deze opleiding kan zowel via de Beroepsopleidende Leerweg (BOL) als via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) worden gevolgd.

De opleiding
Ruimtelijke uitdagingen rondom het klimaat, verkeer, woningbouw, milieu of voedselvoorziening vragen om slimme oplossingen. Als vakexpert Geo, data & design breng je specifieke gegevens over gebouwen, rivieren, natuurgebieden, bomen en dijken in kaart. Je verzamelt deze data met behulp van de nieuwste technieken en weet ze om te zetten in toegankelijke informatie.

BOL-studenten ervaren een praktijkgerichte benadering door één dag per week door te brengen in een werkomgeving en aaneengesloten periodes van acht weken stage te lopen. Dit biedt hen waardevolle praktijkervaring om het vakgebied te verkennen en te leren.
BBL-studenten daarentegen brengen één of twee dagen per week door op school, terwijl ze tegelijkertijd werkervaring opdoen in een relevante baan voor minimaal 21 uur per week.

De opleiding Geo, data & design bij Zone.college is ontworpen om studenten de flexibiliteit te bieden om hun opleiding af te stemmen op hun individuele behoeften en omstandigheden, terwijl ze worden voorbereid op een bloeiende carrière in deze dynamische sector.
Voor meer informatie over deze opleiding kun je de website van Zone.college bekijken of de voorlichtingsavond op donderdag 21 maart bezoeken.

Website Zone.college

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top