Zes bedrijven profileren zich als The People Group

Zes bedrijven profileren zich als The People Group

Per 1 januari 2017 profileren zes technische bedrijven zich als één bedrijf; The People Group – Ingenieurs & Specialisten. Met de nieuwe strategie komen kennis en innovatie in verschillende vakgebieden samen. Dit werkt technische kruisbestuiving in de hand en optimaliseert werkprocessen.

Van dorp naar stad

De nieuwe strategie is het resultaat van de ontwikkeling die de individuele bedrijven de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. “In bijna tien jaar zijn wij uitgegroeid van een dorp naar een stad. Hier hoort een professionele maar vooral duidelijke en heldere organisatiestructuur bij. Wij brengen kennis en innovatie van verschillende vakgebieden bij elkaar en voeren steeds meer integrale projecten uit. Onze organisatie staat voor flexibele ontzorging en het bevorderen van ketenintegratie. Daarnaast het verhogen van de efficiëntie van onze eigen werkprocessen én die van onze relaties en opdrachtgevers. Kortom, één aanspreekpunt voor onze relaties en opdrachtgevers. Die profiteren van onze technische expertise in meerdere marktsegmenten”, vertelt algemeen directeur Bas van Laar.

Gedeelde kennis

The People Group brengt diverse kennisgebieden bij elkaar. De bedrijven CADpeople, Engineeringpeople, Infrapeople, Inspec, Scanopy en 4D Solutions zijn de basis van de samenwerking. Zij bevatten de ideale mix van vakgebieden. The People Group verleent met de nieuwe organisatiestructuur dezelfde vertrouwde dienstverlening op het gebied van de civiele techniek, elektrotechniek, telecom, installatietechniek, werktuigbouwkunde, ruimtelijke ordening, geotechniek, informatie-, communicatietechniek en softwareontwikkeling, onder één herkenbare naam: The People Group – Ingenieurs & Specialisten.

Website The People Group

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top