Yotta betreedt NL-markt met smart city-software

Yotta betreedt NL-markt met smart city-software

Yotta, leverancier van software voor infrastructureel asset management, wil de Nederlandse markt veroveren met het Connected Asset Management-platform Alloy voor (lokale) overheden en asset managers. Deze cloud-oplossing maakt het eenvoudiger om enorme hoeveelheden data te beheren.

Gebruikers kunnen deze data eenvoudig real-time raadplegen, verkennen en inzetten ter verbetering van hun besluitvorming en dienstverlening. Alloy biedt nieuwe technologie die de connectiviteit tussen assets, mensen en organisaties verbetert. Met Alloy leggen (lokale) overheden de basis voor smart cities, Internet of Things (IoT) en verbeterde connectiviteit.

Klik op de volgende link om de Yotta Alloy – Connected Asset Management van Yotta te bekijken.

Straatverlichting

De module Asset Core in Alloy biedt een end-to-end asset management-functionaliteit. Daarnaast voorziet het platform met verschillende modules in de behoeften van asset managers die verantwoordelijk zijn voor specifieke categorieën. De eerste categorie is straatverlichting. De Street Lighting-module is gebaseerd op Mayrise, de asset management-software van Yotta. Alloy voegt hier nieuwe mogelijkheden, zoals NightScape-visualisaties aan toe om beheerders van straatverlichting effectief te ondersteunen. Overige asset-modules, zoals Structures, Green Spaces, Drainage en Waste Management zijn momenteel in ontwikkeling en vullen Asset Core aan.

Kaarttechnologie

Met uitgebreide, op servers gebaseerde kaarttechnologie en mesh-functionaliteit omarmt Alloy het groeiend aantal via sensoren verbonden assets en IoT. Gebruikers kunnen data van assets opvragen en gebruiken voor verbeterde besluitvorming. De krachtige interface, waarin kaarten centraal staan, bouwt voort op Horizons, het gevisualiseerde asset management-systeem van Yotta. Het cloud-platform wordt as-a-service aangeboden. Yotta heeft de app Alloy Mobile ontwikkeld om gebruikers een volledig mobiele ervaring te bieden.

Yotta
Nick Smee, CEO van Yotta

“Alloy is een baanbrekend platform dat de basis legt voor smart cities, IoT en een nieuwe wereld van connectiviteit. Het biedt een compleet nieuwe aanpak die (lokale) overheden en asset managers overal ter wereld helpt om assets eenvoudiger en efficiënter te beheren en gefundeerde beslissingen te nemen die zorgen voor verbeterde dienstverlening tegen lagere kosten.”

Website Yotta

 

 

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top