World Insights Silver Partner bij Esri Partner Network

World Insights Silver Partner bij Esri Partner Network

World Insights is onlangs toegetreden tot het Esri Partner Network als Silver Partner. Deze nieuwe partner biedt consultancy- en adviesdiensten aan organisaties die hun business informatie ‘insights ready’ willen maken.

World Insights is opgericht om organisaties de toegevoegde waarde van de combinatie van Business Intelligence (BI) en een Geografische Informatie Systeem (GIS) succesvol te laten ervaren. Zij ondersteunen organisaties die met Insights for ArcGIS hun bedrijfsinformatie willen combineren met de geografische presentatie- en analysemogelijkheden.
 
Geografie in combinatie met BI
Benito Alvares, CEO van World Insights, kijkt uit naar de nieuwe samenwerking: “We zien steeds meer een groeiende behoefte ontstaan bij onze klanten om gebruik te maken van geografische analysemogelijkheden in combinatie met Business Intelligence. Binnen World Insights hebben we veel ervaring met meerdere hoogwaardige BI-tools, zoals MS PowerBI, Qlickview, Tableau en Business Objects. Met Insight for ArcGIS zien we voor het eerst een tool waar de combinatie met BI en krachtige GIS-functionaliteit samen komt op een intuïtieve manier. We zijn zeer verheugd met deze samenwerking en we zien Esri Nederland als een uiterst waardevolle partner. Jort Engels, partnermanager van Esri Nederland, is blij met de nieuwe partner: “World Insights bestaat uit een ervaren team van BI-consultants. World Insights onderkent nadrukkelijk de meerwaarde van ‘geografie’ in business vraagstukken en daarom hebben zij hun BI-focus uitgebreid met GIS. Qua GIS richten zij zich specifiek op het ArcGIS-platform en daarin op Insights for ArcGIS. Met hun jarenlange ervaring kunnen de medewerkers van World Insights vraagstukken met betrekking tot (big) data en analytics uitstekend oplossen met Insights for ArcGIS. World Insights brengt de werelden van BI en GIS nadrukkelijk bij elkaar.”
 
Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top