Wingtra lanceert baanbrekende LIDAR-droneoplossing

Wingtra lanceert baanbrekende LIDAR-droneoplossing

Wingtra kondigt de lancering aan van zijn innovatieve LIDAR-drone-oplossing. De nieuwe Wingtra LIDAR-payload integreert efficiëntie, bedieningsgemak en hoge nauwkeurigheid van de WingtraOne GEN II-drones met een ultramoderne door Wingtra ontworpen LIDAR-sensor.

De oplossing van Wingtra wint wereldwijd al terrein, waarbij klanten in verschillende sectoren vertrouwen op de WingtraOne GEN II voor efficiënte, veilige en frequente mapping voor fotogrammetrische analyse van werkplekken.

De toevoeging van de LIDAR-payload biedt een allesomvattende oplossing, van de initiële ontdekkingsfase tot de projectimplementatie en het onderhoud van de infrastructuur.

Door een Hesai-scanner van het hoogste niveau, Inertial Labs IMU en NovAtel GNSS te integreren, vermindert Wingtra LIDAR de behoefte aan tijdrovende nabewerking van de stripuitlijning, waardoor bij elke efficiënte vlucht onmiddellijk nauwkeurige terreininformatie wordt geleverd.

Wingtra LIDAR biedt een verticale nauwkeurigheid van 3 cm (1,2 inch), geverifieerd door toonaangevende klanten, vanaf een vlieghoogte van 60 m (200 ft). De puntdichtheid is van topklasse in zijn klasse, en het ontwerp en het geautomatiseerde vliegpatroon van de WingtraOne GENII garanderen consistentie tussen verschillende pilots.

Website Wingtra

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top