Wingtra kondigt de lancering van WingtraCLOUD aan

Wingtra kondigt de lancering van WingtraCLOUD aan

Wingtra heeft de lancering aangekondigd van WingtraCLOUD, een innovatieve software die is ontworpen om de manier waarop klanten hun droneprogramma’s en operaties uitbreiden, te revolutioneren. WingtraCLOUD belooft gegevensverzameling te vereenvoudigen en het onboarden van landmeters en piloten te stroomlijnen, waardoor duidelijke zakelijke voordelen worden geleverd.

 

 

Deze nieuwe oplossing voor drone-gegevensplanning en samenwerking is bedoeld om enkele van de meest significante uitdagingen aan te pakken waarmee klanten tegenwoordig worden geconfronteerd. WingtraCLOUD biedt een volledig nieuwe en gebruiksvriendelijke vluchtplanningservaring, plus tijdbesparende functies zoals site-gebaseerde bestandsorganisatie, geavanceerde 3D-planning, coördinatensystemen per locatie en verbeterde connectiviteit via cloud-synchronisatie. De WingtraCLOUD-ervaring vervangt veel softwaretools door één omgeving, wat een intuïtieve ervaring biedt die verder gaat dan louter technische uitvoering.

Dit stroomlijnt niet alleen de operaties, maar minimaliseert ook fouten die gefragmenteerde workflows vaak introduceren. Met de focus op het vereenvoudigen en stroomlijnen van site-instellingen en team samenwerking, vereenvoudigen de functies van WingtraCLOUD de planning en versnellen ze deze, terwijl ze een nieuw niveau van transparantie tussen belanghebbenden introduceren met verbeterde draadloze functionaliteit.

Klanten kunnen nu genieten van gesynchroniseerde veldmissies en inzichten bieden aan regionale en mondiale site managers over projecten heen. Als gevolg van deze nieuwe omgeving zal de productiviteit toenemen, omdat belanghebbenden van elk ervaringsniveau in realtime kunnen samenwerken en slimmere beslissingen kunnen nemen rond complexe missieplannen en workflows. Dit betekent strakkere, meer tijdige communicatie en een significante vermindering van fouten. Wingtra’s visie met WingtraCLOUD is om een compleet ecosysteem te creëren dat klanten in staat stelt de voordelen van Wingtra-luchtgegevens en -diensten te maximaliseren. Dit zal drone-programmaschaling mogelijk maken en meer zakelijke voordelen bieden aan alle belanghebbenden, industrieën en diensten.

“Ons doel bij Wingtra is om de complexiteit van het beheren en gebruiken van geavanceerde technologieën weg te nemen,” zei Marcos Bayuelo, EVP, Product bij Wingtra. “Dit maakt het intuïtief voor onze klanten om de voordelen van luchtgegevens uit te breiden naar alle gebieden van hun bedrijven. Als een grote stap voorwaarts in deze richting, stroomlijnt WingtraCLOUD niet alleen workflows voor landmeters, maar opent het ook de deur naar veel meer adoptie van luchtgegevensverzameling in verschillende industrieën en voor bedrijven van elke omvang. Van ondernemingen, tot ingenieursbureaus, tot dienstverleners, deze software is een gamechanger die de veiligheid verbetert en tegelijkertijd middelen en assetbeheer veel preciezer en efficiënter maakt.”

Met WingtraCLOUD kunnen site managers complexe gebieden plannen en vluchten delegeren aan minder ervaren landmeters. Wijzigingen die door deze landmeters in het veld worden aangebracht, kunnen onmiddellijk door managers worden geëvalueerd. Voortgangsupdates zijn beschikbaar in realtime, waardoor hogere belanghebbenden het projectstatus kunnen synchroniseren en controleren van overal ter wereld zonder te wachten op tijdzone-gebonden oproepen.

Website Wingtra

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top