Webinar Obsurv

Webinar Obsurv

In een webinar op 23 maart 2017 laat Sweco aan de hand van de nieuwe Openbare Verlichting (OVL) module zien hoe de interface van Obsurv en de flexibiliteit gaan veranderen.

Senior-ontwikkelaar Marco Sprengelmeijer en productspecialist Marcel de Lange geven een sneak preview. Dit webinar is bedoeld voor iedereen die Obsurv gebruikt en in het bijzonder interessant voor beheerders Openbare Verlichting (OVL). Deze online presentatie is vanuit huis of op het werk volgen. Het enige dat nodig is, is een PC of laptop met internetverbinding. Het gebruik van een headset is hierbij aan te raden. Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen stellen via de chat. Begin van de sessie, die ongeveer een uur duurt: 10:00 uur. Deelname is gratis.

Programma

Het webinar begint met een algemene introductie over de stand van zaken rondom Obsurv. Daarna laten Marco Sprengelmeijer en Marcel de Lange zien hoe Obsurv gebruikersvriendelijker en flexibeler wordt. Dit aan de hand van de OVL-module die op dit moment doorontwikkeld wordt.

  • 10.00 – 10.10: Introductie: stand van zaken rondom Obsurv
  • 10.10 – 10.40: Nieuwe interface en meer flexibiliteit aan de hand van de OVL-module
  • 10.40 – 10.50: Uw vragen en feedback

Website Obsurv

Aanmelden Webinar Obsurv

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top