Webinar FME en beheer openbare ruimte

Webinar FME en beheer openbare ruimte

FME maakt het mogelijk om data uit alle bronnen onbegrensd te gebruiken. Met FME is data te importeren, exporteren, bewerken en analyseren. Hierdoor wordt het werk vergemakkelijkt en werkprocessen geautomatiseerd. Met FME is ook meer te halen uit een beheerpakket als Obsurv.

Het multinationale ingenieursbureau Sweco is al meer dan tien jaar partner van SAFE, de leverancier van FME. Het bedrijf is geregistreerd als Platinum Value Added Reseller. In een online presentatie vertelt Jurgen van Tiggelen (specialist Obsurv en FME) op 20 april 2017 wat FME is en laat hij inspirerende voorbeelden zien van FME in combinatie met Obsurv. Met de flexibiliteit en snelheid van FME halen BOR-beheerders meer uit hun data. Bijvoorbeeld door gegevens vanuit Obsurv naar AutoCAD te laden.

Te volgen vanuit huis of op werk

De online presentatie van Jurgen van Tiggelen is vanuit huis of op het werk te volgen. Het enige dat nodig is, is een PC of laptop met internetverbinding. Het gebruik van een headset is hierbij aan te raden. Tijdens het webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. Deelname is gratis.

Programma 20 april 2017

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die Obsurv gebruikt en meer wilt weten over toepassingen van FME. Het webinar begint met een korte uitleg over FME: wat is FME en wat kunt u ermee? Daarna komen voorbeelden aan de orde rondom FME in combinatie met Obsurv.

10.00 – 10.10: Introductie FME
10.10 – 10.30: FME-toepassingen aan de hand van voorbeelden 
10.30 – 10.40: FME Server in Obsurv

Aanmelden Webinar FME

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top