Waternetwerk Scriptieprijs 2016

Waternetwerk Scriptieprijs 2016

Ook dit jaar kunnen studenten weer meedoen met de Waternetwerk Scriptieprijs.

De prijs is ingesteld ter aanmoediging van (jongere) studenten voor de beste hbo- en wo-scriptie op het gebied van water. De prijzen worden uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres op 25 november 2016.

De prijzen

Winnaars krijgen een geldprijs, oorkonde, publicatie in maandblad H2O en een kans om zich te profileren in de sector. Tijdens het KNW Najaarscongres zijn honderden waterprofessionals uit alle takken van de sector aanwezig, waardoor dit een unieke kans is voor studenten en Young Professionals om hun professionele netwerk uit te breiden.

Hoe doe je mee?

In 2015 mochten studenten voor het eerst zelf hun werk insturen. Voorwaarde was dat er een aanbevelingsbrief van de begeleider is bijgevoegd en dat het werk minimaal beoordeeld is met een acht. Ook kunnen per opleiding maximaal twee goedgekeurde afstudeerscripties voorgedragen door de docenten. Docenten en ambassadeurs worden dan ook verzocht de scriptieprijs te promoten bij studenten. De scripties kunnen ook vanuit de hogeschool of universiteit aan de jury worden verzonden. De scripties dienen te zijn opgesteld in de Nederlandse of Engelse taal en te gaan over een watergerelateerd onderwerp. Inzenden kan tót 1 augustus 2016 en geldt alleen voor scripties die al goedgekeurd zijn door de faculteit.

Website Waternetwerk – Scriptieprijs 

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top