Wanneer gebruik je bodemdalingskaart.nl als professional en wanneer kan dat niet?

Wanneer gebruik je bodemdalingskaart.nl als professional en wanneer kan dat niet?

SkyGeo organiseert op 3 november een gratis webinar over InSAR toepassingen voor ingenieurs, beleidsmakers en beheer professionals die te maken hebben met de invloed van bodembeweging op kritieke infrastructuur en kunstwerken.

 

Met het publiekelijk toegankelijk maken van de nieuwe gedetailleerde InSAR bodemdalingskaart met 40 miljard metingen verspreid over Nederland en de media aandacht voor het onderwerp is het satelliet-ondersteunde meten van bodemdaling en deformaties van objecten in een klap een nieuwe standaard geworden. 

In deze Nederlands gesproken webinar wordt er een theoretische uitleg gegeven en wordt er ingegaan op het verschil tussen de gratis kaart en geoptimaliseerde projecten en zijn er concrete cases over wegonderhoud ter inspiratie.

Gastspreker Prof.dr.ir. R.F. (Ramon) Hanssen beantwoordt tijdens en na de sessie vragen van aanwezigen. Ramon is Hoogleraar Geodesie en Satelliet-aardobservatie bij de TU Delft en Chief Science Officer bij SkyGeo. Ramon ontwikkelde samen met zijn team veel van de achterliggende methodieken voor InSAR en schreef 350+ artikelen hierover en een veel geciteerd boek over de techniek. Binnen ESA houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe satellietmissies.

Website SkyGeo

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top