Voort en Cadac Group lanceren trainingsconcept

Voort en Cadac Group lanceren trainingsconcept

Voort wil jonge technische professionals doelgerichter gaan opleiden voor de bouw en installatietechniek. In deze sectoren zit men namelijk verlegen om goed opgeleid personeel. Om beter aan te sluiten op de vraag in de markt gaat Voort samen met Cadac Group een passend opleidingsprogramma aanbieden.

Voort is een bundeling van krachten tussen KP&T en TRACÉ en is daarmee een van de grootste detacheringsbureaus van technische professionals in Nederland. Op dit moment heeft Voort ruim 1.000 technische professionals in dienst. Voort is altijd op zoek naar vernieuwing in opleidingen en het beter afstemmen van vraag en aanbod. Met de opleidingsprogramma’s wil Voort zorgen voor beter gekwalificeerd personeel voor de bouw en installatietechniek, waarbij vraag en aanbod in de arbeidsmarkt nog beter bekeken en op elkaar afgestemd wordt. Cadac Group verzorgt in het opleidingstraject het eerste half jaar van het programma Hogere Installatietechniek en daarnaast het Jong Professional BIM programma.

Kenmerk van het opleidingsprogramma is dat er op individueel niveau wordt bekeken wat een professional aan kennis nodig heeft om bij opdrachtgevers van Voort van start te kunnen gaan. Ze bepalen vooraf het niveau van de professional en koppelen daar specifieke trainingsmodules aan die flexibel kunnen worden ingezet. Ze werken dus met een modulaire trainingsaanpak. Tom Hemmelder, manager bouw & installatie bij Voort: “Het Jong professional programma staat al grotendeels in de grondverf. Cadac Group heeft ons geholpen met de ontbrekende puzzelstukjes.”

Jeroen Leeuw, sales director Cadac Group AEC, zegt over de samenwerking: “Cadac Group kijkt enorm uit naar de samenwerking met Voort. Wij gaan onze expertise op gebied van bouwkundige en installatietechnische trainingen optimaal inzetten om Voort te ondersteunen.”

Interesse in deelname? Het programma start op 7 september, maar professionals en andere geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden.

Website Cadac
Website Voort

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top