Volledige toegang tot ProjectWise 365 tot en met 30 september

Volledige toegang tot ProjectWise 365 tot en met 30 september

Bentley Systems heeft aangekondigd dat het tot en met 30 september 2020 de ProjectWise 365 cloudservice zonder betaling van abonnementskosten heeft opengesteld, zodat deelnemers aan infrastructuurprojecten die gedwongen zijn vanuit huis te werken, virtueel met elkaar kunnen samenwerken.

ProjectWise 365 maakt gebruik van Microsoft 365-technologie en office productiviteitstools en breidt het bereik en de toegankelijkheid van BIM en infrastructuurtechnische gegevens uit om samenwerking en ontwerpbeoordelingen te vereenvoudigen voor alle belanghebbenden. ProjectWise 365 is een ‘instant-on’ cloudservice die via een webbrowser ontwerpbeoordelingen, projectoverdrachten, RFI’s, informatie-uitwisseling en probleemoplossing vereenvoudigt en perfect geschikt is voor snel gebruik door thuiswerkers, waardoor foutgevoelige combinaties van technologieën zoals “drop boxes” en PDF niet meer nodig zijn.

“Organisaties die ProjectWise Design Integration gebruiken voor het delen van werk, waaronder 74 van de ENR Top-100 ontwerpbureaus, hebben ons laten weten dat zij ProjectWise zeer waardevol vinden voor het behoud van productiviteit bij de gedwongen overgang naar thuiswerken”, aldus Dustin Parkman, VP, Project Delivery van Bentley. “Nu we onze nieuwe vereenvoudigde ProjectWise 365-cloudservice openstellen voor een bredere groep, maken we de voordelen van ProjectWise op het gebied van samenwerking en ontwerpevaluatie beschikbaar voor zowel grote als kleine technische projectteams. Door alle infrastructuur-professionals volledig “digitaal’ te maken, hopen we deze bedrijfstak te helpen bij het te boven komen van deze crisis.”

Website Bentley Systems

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top