Visiativ lanceert Connect: hét event voor innovatie en digitalisatie in de maakindustrie

Visiativ lanceert Connect: hét event voor innovatie en digitalisatie in de maakindustrie

Op donderdag 26 oktober vindt het eerste Visiativ Connect event plaats in het High Tech Campus Conference Center in Eindhoven. Hét evenement over 3DEXPERIENCE, SOLIDWORKS en additive manufacturing waar machinebouwers en andere maakbedrijven kennis en inspiratie op kunnen doen voor meer efficiëntie en innovatieve slagkracht.

 

’s Ochtends is er een interactief programma voor directieleden en hoger management genaamd “C-suite sessions”. De middag is voor iedereen geïnteresseerd in SOLIDWORKS, engineering en innovatie en biedt naast de populaire What’s New SOLIDWORKS 2024 presentatie, break-out sessies over efficiëntie, procesverbeteringen en slimmer samenwerken.

De brug naar Additive Manufacturing
Door het samengaan van de zusterbedrijven Design Solutions en Layertec onder één vlag, kan Visiativ nog beter klanten helpen de brug te slaan tussen 3D CAD design en additive manufacturing. Visiativ 3D Printing toont tijdens Connect 2023 niet alleen samples op de bedrijvenmarkt, maar verzorgt ook twee sessies voor bedrijven die zich willen oriënteren op additive manufacturing. Tijdens de C-suite Sessions ’s ochtends, presenteert CEO Albert Maas van Avular wat zijn bedrijf samen met Visiativ 3D printing heeft bereikt.

Naast de informatieve sessies is er weer een bedrijvenmarkt. De dag wordt centraal afgesloten met een korte blik op de toekomst van engineering en manufacturing. Uiteraard is de dag compleet verzorgd en is er ruime gelegenheid om te netwerken waaronder tijdens de afsluitende borrel.

Aanmelden
Directieleden en managers die willen sparren over uitdagingen, Digital Transformation en aanverwante thema’s zijn welkom om zich in te schrijven voor de C-suite sessions op www.visiativ.nl/connect-sessions.

Inschrijven voor het middagprogramma voor de bredere SOLIDWORKS community kan op www.visiativ.nl/connect-2023

Website Visiativ Connect

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top