Virtuele Esri User Conference

Virtuele Esri User Conference

Als gevolg van het coronavirus (COVID-19) vindt de Esri User Conference van 13 – 16 juli virtueel plaats.

Normaal gesproken staat San Diego in juli een week in het teken van de Esri User Conference. Online is het evenement dit jaar verspreid over 4 dagen. Tijdens deze dagen is er online toegang tot de plenaire sessie, technische workshops en de beurs. Daarnaast zijn er ook veel demonstraties en live discussies tijdens deze virtuele conferentie. Er zullen veel mogelijkheden zijn voor netwerken, samenwerken en realtime interactie met Esri-experts en medewerkers.

Inschrijven
De plenaire sessie is voor iedereen toegankelijk, ook als u geen klant bent bij Esri. De gehele conferentie is voor alle organisaties met een onderhoudscontract kosteloos bij te wonen. In vergelijking met andere jaren is dit jaar het aantal ongelimiteerd. Dat betekent dat iedereen van een organisatie met een onderhoudscontract zich kosteloos kan aanmelden.

Aanmelden voor de Esri User Conference als u nog geen klant bent kan met een Esri Public Account (aan te vragen via de website van Esri).

Bent u al ArcGIS-gebruiker? Gebruik dan uw bestaande ArcGIS-account. Heeft uw ArcGIS-account nog geen toegang tot het Esri-website gedeelte, dan kunt uw uw ArcGIS-beheerder vragen uw toegang te geven via het portaal voor dit deel van de website.

Kijk voor meer informatie en registreren op de website van de Esri User Conference.

Website Esri User Conference

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top