Vectorworks Interiorcad 2018

Vectorworks Interiorcad 2018

Vectorworks Interiorcad 2018 is uitgebracht. De upgrade biedt verbeteringen en uitbreidingen van het reeds bestaande aanbod.

Naast een algemene versnelling van het tekenproces (het eenvoudig plaatsen van kasten uit een bibliotheek, het vlot hertekenen van beslag en rasters…) springen vooral verbeteringen zoals de gesplitste achterwand in het oog. De sokkeloptie werd gevoelig uitgebreid, met als meest opvallende vernieuwing de individueel instelbare voeten. Volledig nieuw in het aanbod is de optie ‘Kanten beheren’, waardoor nu ook verschillende afplakbanden geïnstalleerd kunnen worden op eenzelfde onderdeel op maat.

Interiorcad 2018Wat visualisering betreft, biedt Interiorcad 2018 de mogelijkheid om zowel in 2D als in 3D de weergave van een project te wijzigen. Zo kunnen vanaf nu de afmetingen, kastnamen, draairichtingen en het gebruikte beslag in tekstvorm weergeven worden op een 2D/3D-plan.

Maar daar stoppen de vernieuwingen nog niet: het is tegenwoordig ook mogelijk om werkplaatsgegevens te genereren per individuele kast. Bij de indeling van een kast heb je bovendien nog onmiddellijke maatvoering. Een kast moet dus niet eerst geplaatst worden om deze gegevens weer te geven in de configurator.
De CNC-exporten werden uitgebreid met Maestro CNC en Biesse voor Biesseworks en B-solid. Daarnaast zijn de exports nu ook eenvoudig te groeperen per kastelement.

Interiorcad 2018Met Interiorcad 2018 kan een interieur makkelijk, snel en gedetailleerd worden uitgewerkt.

Website Vectorworks

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top