Vectorworks 2021: Maak het complexe eenvoudig

Vectorworks 2021: Maak het complexe eenvoudig

De Engelstalige versie is wereldwijd beschikbaar. De Nederlandstalige versies van officiële verdeler Design Express – met gereedschappen die aangepast zijn aan de lokale standaarden en behoeften – volgen op donderdag 29 oktober 2020.

De nieuwe edities van Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks, Vision en ConnectCAD bieden ontwerpers in 85 landen een verbeterde gebruikerservaring.

“Vectorworks 2021 is een nieuwe mijlpaal in onze missie om de beste CAD/BIM-software voor de bouw-, landschap- en entertainmentprofessional te maken”, zegt Dr. Biplab Sarkar, CEO van ontwikkelaar Vectorworks, Inc. “De slagzin ‘Maak het complexe eenvoudig’ vat het mooi samen: voor Versie 2021 herwerkten we onze vaakst gebruikte gereedschappen tot krachtige en flexibele tools voor elke ontwerper.”

Enkele in het oog springende innovaties:

Voor elke ontwerper:

  • Teken sneller met het Zwevend menu. De belangrijkste gereedschapsopties zitten daar waar je ze nodig hebt: rond de cursor.
  • Navigeren in grote bestanden gaat veel sneller dankzij een verbeterde Vectorworks Graphics Module, met een vijf maal snellere laadsnelheid van de cache.
  • Verbeterde import- en exportmogelijkheden (o.a. native Excel-uitwisseling)

Voor grotere of complexe projecten:

  • De nieuwe Teamwerk-server vergemakkelijkt het samenwerken.

Voor BIM-experts:

  • Met materialen sla je twee vliegen in één klap. Je beheert er grafische eigenschappen mee, en krijgt een flexibele manier om materiaalinformatie door te geven in een OpenBIM-workflow.
  • Een indrukwekkend en nieuw gereedschap voor gridlijnen (rechtlijnig en cirkelvormig).

Voor landschapsontwerpers:

  • Werk nu voor elke Landschapszone ook in de diepte. Kies de juiste lagen en het resultaat zie je meteen in doorsnede en in de berekening van het grondverzet.

Voor entertainment-specialisten:

  • Verbeteringen aan de takelgereedschappen bieden een gestroomlijnd ontwerpproces voor rigging.

Website Vectorworks

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top