Vectorworks 2019 nu beschikbaar

Vectorworks 2019 nu beschikbaar

Het is zover: de Nederlandstalige en Franstalige versies van Vectorworks 2019 zijn beschikbaar in de Benelux. Vectorworks 2019, dat betekent sneller en efficiënter werken dankzij de nieuwe en verbeterde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks™ en Vision. De lokale versie van deze nieuwe release bevat zoals steeds gereedschappen en instellingen die aangepast zijn aan de noden van de Benelux-markt.

Wie aan de slag gaat met Vectorworks 2019, zal meteen merken dat bestanden tot vier keer sneller openen. Die grote efficiëntiewinsten kwamen o.a. tot stand dankzij een verbeterde werking van de Vectorworks Graphics Module, die voortaan maximaal gebruik maakt van alle beschikbare rekenkracht om je workflow te versnellen. Dankzij de introductie van beeldbewerking werk je je presentaties volledig af in je favoriete ontwerpsoftware – alweer tijdswinst voor de enthousiaste ontwerper.  De nieuwe filteropties voor klassen en lagen maken het dan weer makkelijker om snel door de structuur van complexe projecten te navigeren.

Meer BIM-mogelijkheden in Vectorworks Architectuur en Landschap

  • In tegenstelling tot andere BIM-pakketten kun je de weergave van BIM-objecten volledig controleren bij het presenteren van doorsneden, aanzichten en plannen.
  • Het afronden en afschuinen van raamhoeken, waardoor vrijwel elke raamvorm mogelijk is (enkel beschikbaar in de Vectorworks-versies in de Benelux).
  • Het boetseren van een terreinmodel.
  • Meer mogelijkheden voor OpenBIM-uitwisseling.
  • Analyseer de draaicirkel van voertuigen dankzij de integratie van de AutoTURN browser.

 

Enkele nieuwigheden voor de entertainmentsector

  • Het nieuwe My Virtual Rig (MVR) open bestandsformaat in Vectorworks Spotlight.
  • Meer 3D-mogelijkheden voor Spotlight-objecten.
  • Nieuwe ophangsystemen (bridles) in Braceworks.
  • Een verbeterde user interface en tot zeven keer sneller werken dankzij de previsualisatie in Vision.

Vectorworks, Inc. is een internationale CAD/BIM-softwareontwikkelaar voor architectuur, interieur, landschapsontwerp en de entertainmentsector.

Website Vectorworks

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top