VanMeijel organiseert jaarlijks event Next

VanMeijel organiseert jaarlijks event Next

Op weg naar digitaal bouwen tijdens Next 2017. Digitaal bouwen: dé grote uitdaging voor bouwbedrijven vandaag de dag.

Nieuwe technologieën en toepassingen zorgen voor ongekende mogelijkheden. Bestaande manieren van werken en denken zullen hierdoor ingrijpend veranderen. Hoe kunnen organisaties succesvol stappen zetten naar digitaal bouwen? Dat laat VanMeijel zien tijdens Next 2017, het event op dinsdag 14 november in theater ’t Voorhuys Emmeloord.

Van digitale strategie tot de nieuwste ontwikkelingen
Next is het jaarlijkse terugkerende event van VanMeijel. Next is voor iedereen die werkzaam is in de bouw en een volgende stap wil maken met digitalisering. Na een succesvolle editie in 2016 staat het programma dit jaar volledig in het teken van digitaal bouwen. Van praktische inzichten, visie- en strategievorming tot aan de nieuwste mogelijkheden van projectmanagement, de cloud, BIM, mobiel werken en vele andere procesverbeteringen.

Kortom, een boost om bouworganisaties op weg te elpen.

Volledig verzorgde dag
Next 2017 vindt plaats op dinsdag 14 november a.s., van 13.00 tot 18.00 uur in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. De dag wordt afgesloten met een buffet.

Nog geen ervaring met Next? Bekijk dan de impressie van vorig jaar.

VanMeijel levert software en diensten voor project-, financieel-, logistiek- en service- management, uitsluitend gericht op de bouw en aanverwante industriële dienstverlening en oplossingen die resulteren in efficiëntere en kwalitatief betere processen.

Website VanMeijel

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top