V-Ray Next for Rhino beschikbaar

V-Ray Next for Rhino beschikbaar

De V-Ray plug-in is een snelle, gemakkelijke en kostenefficiënte manier om zeer realistische afbeeldingen van uw ontwerpen te genereren.

De plug-in is verkrijgbaar voor SketchUp Pro, Rhinoceros 3D (kortweg Rhino) en Autodesk’s 3ds Max en Revit.

V-Ray Next for Rhino is nu gelanceerd en bij deze versie voorzien van verschillende extra mogelijkheden. Zo kan de gebruiker lichten, materialen en texturen zoeken, selecteren en previewen vanaf één locatie en is de rendercontrole aangepast en versimpeld. Door de ondersteuning van Grasshopper is het mogelijk om parametrische ontwerpen direct vanuit Grasshopper te renderen zonder dat de gebruiker deze eerst hoeft te ‘baken’ of te exporteren. Zowel Grasshopper definities als camera’s en zonlicht zijn hierbij te animeren.

Het standaard V-Ray Materiaal in V-Ray Next for Rhino is compatibel met PBR metallic reflecties die populair zijn in game engines en andere tools zoals Substance Designer. Het Adaptive Dome Light zorgt voor snellere belichting op basis van een afbeelding, waarbij bewerkingen tot zeven keer sneller dan voorheen mogelijk zijn. De Scene Intelligentie verzorgt automatische analyse van scenes om het renderen te optimaliseren voor de beste kwaliteit in zo min mogelijk tijd.

Website V-Ray

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top