V-Ray Next for 3ds Max verkrijgbaar

V-Ray Next for 3ds Max verkrijgbaar

V-Ray Next for 3ds Max is verkrijgbaar als download. Met deze software is het mogelijk om snel realistische beelden te maken zonder de controle over de workflow te verliezen.

V-Ray Next for 3ds Max bevat verschillende verbeteringen en aanvullingen, zoals de automatische analyse van scenes om het renderen te optimaliseren voor de beste kwaliteit in zo min mogelijk tijd. Het Adaptive Dome Light levert in deze versie tot zeven keer sneller dan voorheen belichting op basis van een afbeelding. Ook de GPU rendering met ondersteuning voor de favoriete productiefuncties is sneller geworden, tot twee keer toe.

V-Ray GPU ondersteunt het snel renderen van volumetrische effecten als rook, vuur en mist terwijl de NVIDIA AI Denoiser direct ruis verwijdert tijdens het renderen. Met V-Ray Switch Material is het mogelijk om snel te switchen tussen materialen om diverse configuraties uit te testen en V-Ray Plugin Material & Texture laadt elke beschikbare textuur en alle materiaal in V-Ray Standalone en rendert het in V-Ray Next.

Website Design8 / Downloads
Website Design8 / V-Ray for 3ds Max
Website Design8 / Resellers

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top