V-Ray 3.6 for SketchUp verkrijgbaar

V-Ray 3.6 for SketchUp verkrijgbaar

V-Ray 3.6 for SketchUp is nu verkrijgbaar als download. V-Ray for SketchUp is een slimme en snelle renderoplossing voor SketchUp. Het biedt alle belichting- en renderingtools die nodig zijn om professionele, fotorealistische afbeeldingen en animaties te kunnen maken. V-Ray for SketchUp gebruikt dezelfde interface als andere 3.x versies van V-Ray (onder andere 3ds Max en Revit), zodat  tijdens de complete workflow consistente renders kunnen worden gemaakt.

De update voor deze renderplugin voor SketchUp bevat de volgende verbeteringen:

  • SketchUp Pro 2018 ondersteuning
  • Gestroomlijnde UI – De complete V-Ray for SketchUp-interface is overzichtelijker en makkelijker, met betere ondersteuning voor 4K-schermen.
  • Viewport Rendering (VPR) – Render live en direct in de SketchUp-viewport, selecteer en render meerdere regio’s, en ‘blend’ uw V-Ray render en SketchUp-model door met de +/- hotkeys de dekking (opacity) in te stellen.
  • Krachtige GPU & Hybride Rendering – Snellere, krachtigere GPU-rendering en V-Ray GPU op NVIDIA CUDA om zodoende het volledige potentieel van de beschikbare hardware (GPU’s en CPU’s) te benutten.
  • VRscans – Nu compatibel met de levensechte materialen van VRscans met meer dan 600 fotorealistische, drag-and-drop materialen om nog meer realisme aan elke scene toe te voegen.

Verkrijgbaarheid

V-Ray 3.x for SketchUp-gebruikers kunnen via hun persoonlijke pagina op de Chaos Group-website gratis de laatste versie van V-Ray for SketchUp verkrijgen. Voor gebruikers van V-Ray 2.x for SketchUp en nieuwe gebruikers is het mogelijk hier gratis een demoversie aan te vragen ter evaluatie.

Website Chaos Group
Website Desing8/V-Ray

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top