Uitnodiging DSO-dag: kwartaaldemonstratie XXL

Uitnodiging DSO-dag: kwartaaldemonstratie XXL

Het is weer tijd voor de kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet & ateliersessies van VNG Realisatie & workshops van IPO.

Op 26 maart is de volgende kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet (DSO). Vanaf nu structureel met een uitgebreid middagprogramma door de koepelpartners zoals de ateliersessies van VNG en workshops van IPO.

Een gezamenlijke DSO-dag waar voor iedereen betrokken bij de Omgevingswet wat te halen is.

Programma
In de ochtend krijgt u in de Functionele Kwartaaldemonstratie aan de hand van praktijkproeven gedemonstreerd welke resultaten er in het afgelopen kwartaal zijn geboekt bij de bouw van het DSO.
In de middag gaat u tijdens deelsessies dieper in op ervaringen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Kennismaken met bedrijfsmatige oplossingen voor de ondersteuning van Omgevingswetprocessen kan op de leveranciersmarkt
.

Voor wie?
Iedereen die bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijk, omgevingsdiensten, GGD-GHOR en veiligheidsregio’s te maken heeft met het digitaal stelsel Omgevingswet is van harte welkom.

Locatie
De DSO-dag vindt plaats in Hotel Theater Figi, Het Rond 2 in Zeist.
Inloop is vanaf 09.00 uur en het programma duurt tot 16.30 uur. Na afloop bent u welkom om tijdens een borrel ervaringen te delen met collega’s uit het land.
 

Aanmelden en kosten
Deelname aan de DSO-dag is kosteloos maar aanmelden is noodzakelijk. 

Website DSO-dag

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top