Uitbreiding HP’s next generation workstation-portfolio

Uitbreiding HP’s next generation workstation-portfolio

HP introduceert workstations gericht op Virtual Reality, Machine Learning en Graphic Design. Het bedrijf heeft de HP Z8 G4 aangekondigd, een krachtige workstation, voorzien van beveiligingsfuncties die de status van HP als leverancier van goed beveiligde en configureerbare workstations verder onderschrijven. De doorontwikkeling van HP’s krachtige desktop pc’s voorziet in de behoefte van uitvinders, productontwerpers, architecten, digitaal creatieven, wetenschappers, onderwijzers en zorgspecialisten. De HP Z8, Z6 en Z4 desktops bieden kracht, beveiligingsfunctionaliteiten en een innovatief design.

Vandaag de dag heeft beveiliging de hoogste prioriteit bij IT-managers. HP’s nieuwe portfolio is voorzien van een complete set aan beveiligingsfunctionaliteiten. Zo bevat de standaarduitrusting onder meer HP SureStart, de eerste zelf reparerende BIOS met inbraakdetectie, en de HP Client Security Suite. De goed beveiligde generatie HP Z Workstations biedt een hoge performance en goede beveiliging van intellectueel eigendom.

HP’s nieuwe Workstations

De nieuwe workstations zijn volledig redesigned om optimaal te kunnen presteren op het niveau dat veeleisende professionals verwachten. Zo zijn de workstations voorzien van Thunderbolt 3 (optioneel) en dubbele 1GbE-poorten (standaard) om snelle dataoverdracht nu en in de toekomst te faciliteren. Ook wordt Microsoft Windows 7 volledig ondersteund om te zorgen dat workflows waarin legacy-software een belangrijke rol speelt, voortgezet kunnen worden. Elk model is voorzien van een modulaire IO aan de voorzijde met ondersteuning voor USB 3.1 G2 Type C-poorten. De Z8- en Z6-modellen voegen daar ondersteuning voor dual CPU-configuraties aan toe en bieden tevens ruimte aan een optionele dual 10 GbE-netwerkmodule voor hoge netwerksnelheden zonder dat daar een PCIe-aansluiting voor opgeofferd hoeft te worden.

Het topmodel, de Z8, kan complexe simulaties doorrekenen en grote hoeveelheden data verwerken. Gebruikers kunnen maximaal 56 processorkernen en tot 3 terabyte werkgeheugen inzetten om bijvoorbeeld in real time 8k video te bewerken. Met drie maal zo veel capaciteit als zijn voorganger en certificering voor veeleisende softwarepakketten zoals ANSYS en After Effects moeten gebruikers meer kunnen creëren in minder tijd.

Nieuwe HP Z Displays 38 inch gebogen beeldscherm

Naast de Z Workstations kondigt HP ook zeven nieuwe Z Displays aan, beeldschermen die ontworpen zijn voor veeleisende gebruikers. De Z Displays staan bekend om hun beeldkwaliteit, fabriekskalibratie en betrouwbaarheid. De HP Z38c Curved Display heeft een gekromd scherm met een beelddiagonaal van 37,5 inch (95,25 cm), een radius van 2300 millimeter en een 21:9 beeldverhouding. De Z38c heeft een helder 4k-paneel met een resolutie van 3840×1600 pixels, wat resulteert in een pixeldichtheid waarbij tekst en iconen een geschikte grootte hebben om comfortabel te kunnen werken zonder onnodig te moeten scrollen.

De Z38c is het grootste model in de nieuwe lijn Z Displays, die beschikbaar zijn met een beelddiagonaal vanaf 21,5 inch. Elk model is ontworpen op basis van feedback van klanten en geoptimaliseerd voor een soepele workflow. Tevens is elk model voorzien van minimale randen, optimale kleuraccuraatheid, goede kalibratie en een verscheidenheid aan aansluitingen.

HP Z-portfolio beschikbaarheid

HP Z8 Workstation en HP Z6 Workstation worden verwacht in oktober. HP Z4 Workstation wordt verwacht in december. HP Z38c Curved Display, HP Z24nf G2 Display, HP Z24i G2 Display, HP Z23n G2 Display en HP Z22n G2 Display zijn nu beschikbaar. HP Z27n G2 Display en HP Z24n G2 Display worden verwacht in januari 2018.

Website HP Nederland

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top