Twinmotion 2018 SP2 uitgebracht

Twinmotion 2018 SP2 uitgebracht

Design8 heeft Twinmotion 2018 Service Pack 2 gepresenteerd. Twinmotion 2018 SP2 biedt enkele nieuwe features en diverse prestatie- en stabiliteitsverbeteringen die de workflow ten goede zullen komen. Twinmotion, van Artlantis-ontwikkelaar Abvent, stelt de gebruiker in staat om 3D-visualisaties en animaties te maken van grote projecten.

 

Nieuwe features en verbeteringen

 • Compatibel met Oculus Touch en HTC Vive controllers: Gebruikers kunnen zich nu onderdompelen in Virtual Reality en hierbij nu ook de VR-controllers gebruiken.
 • Nieuwe omgevingsopties: Meer omgevingsopties, zoals zonkracht, omgevingskracht en witbalans, zijn toegevoegd aan Twinmotion, waardoor de omgeving in real time aangepast kan worden.
 • Overdraw: Overdraw definieert het percentage van additionele pixels die tijdens exports virtueel gerenderd worden. Door meer overdraw toe te voegen aan de output (afbeelding of video) zal de kwaliteit verbeteren en in het bijzonder de reflecties.
 • Nieuwe bibliotheekitems: Watermaterialen; 18 partikels, zoals vuur, rook, waterval, fonteinen en mist; 22 interieurplanten en 2 animatie-opties voor mindervalide karakters (rolstoel).
 • Textuurvoorbeeld: De thumbnail van geïmporteerde textuur is toegevoegd aan het textuurmenu. Materiaal dupliceren is met deze update ook mogelijk.
 • Statistieken: Statistiekfunctie is toegevoegd aan het rechterpaneel, onder het lijstje Phasing / BIM Information / Transform. De statistieken tonen informatie als FPS, GPU/CPU-gebruik, laadtijd van een bestand, het aantal polygonen/objecten/texturen en rendertijd laatste afbeelding en video.
 • Batch rendering: De export dock is herzien om batch rendering van 4 verschillende media mogelijk te maken.
 • Compatibel met Artlantis 6.5.
 • Twee nieuwe opslagmethodes: De Auto Save-optie kan geactiveerd worden via het menu ‘Preferences’. Hierbij wordt er een kopie van een bestand op vooringestelde intervals opgeslagen. Hier kunnen ook het aantal bewaarmomenten en de opslaglocatie worden bepaald. De Auto Save-optie staat standaard uit.
  Incremental Save kan geactiveerd worden via de opties in het opslagmenu. Hierbij wordt er een kopie opgeslagen van het bestand waaraan gewerkt wordt en hiermee kan de gebruiker terugvallen op een eerder opgeslagen versie.
 • Diverse optimalisaties en verbeteringen ten behoeve van de stabiliteit en workflow.

Verkrijgbaarheid

Gebruikers van Twinmotion 2018 kunnen Twinmotion 2018 SP2 via de website van Design8 downloaden om hun versie gratis bij te werken naar de laatste versie. Gebruikers van Twinmotion 2016 en eerdere versies of nieuwe gebruikers kunnen via deze website een 20-daagse trialversie downloaden.

 

Website Design8

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top