Tweede editie Next Step Program van start

Tweede editie Next Step Program van start

Na een geslaagde eerste editie van Het Next Step Program voor jong architectuurtalent losten BNA-directeur Fred Schoorl en Synchroon-directeur Tobias Verhoeven op 2 november het startschot voor de tweede editie. Het programma, opgezet door projectontwikkelaar Synchroon en de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus, is gericht op het ondersteunen van jong talent bij het zetten van de volgende stap in hun carrière. Aanmelden voor deelname kan tot en met 28 februari 2018.

Het Next Step Program biedt jong talent persoonlijke ontwikkeling, promotie, kansen voor een carrièrestap en vestigt de aandacht op de kracht van de architectuur. De tweede editie van het programma biedt nog meer ruimte voor talentontwikkeling en maakt een ‘eigen’ next step mogelijk.

jong talent

Succesvolle formule

De eerste editie van het programma was een succes: meer dan 60 jonge ontwerpers gaven zich op voor deelname. Space Encounters won uiteindelijk niet alleen Next Step Award van 10.000 euro maar ook een opdracht van Synchroon.

Editie 2017/2018 van start

De lancering van de nieuwe editie vond op interactieve wijze plaats op 2 november tijdens de BNA Architectendag ‘Reset your Mind’. Jonge architecten konden tijdens persoonlijke gesprekken ervaringen en tips ophalen bij onder andere Vakwerk Architecten, Gijs Baks van Space Encounters en de projectontwikkelaars Synchroon en Schipper Bosch.

Aanmelden voor deelname kan op www.nextstepprogram.nl tot en met 28 februari 2018.

Website BNA
Website Synchroon
Website Space Encounters

Foto linksboven: Het Amsterdamse bureau Space Encounters wint de eerste editie (2016/2017) van de Next Step Award voor ‘Nederlands toptalent’ in de architectuur. Bron: Next Step Program-website

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top