TV-opnames Z in Zaken in Amersfoort

TV-opnames Z in Zaken in Amersfoort

“Amersfoort groeit uit tot dé geo-gemeente van Nederland.” Camille van der Harten, directeur van GeoBusiness Nederland, zei het al. In Amersfoort zijn inmiddels veel geo-gerelateerde bedrijven gevestigd. Ook andere sectoren weten de stad steeds beter te vinden. Reden voor het RTL-programma ‘Z in Zaken’ om dit seizoen wekelijks live vanuit Amersfoort uit te zenden.

‘Z in Zaken’ wordt iedere vrijdag live opgenomen vanuit de Mariënhof in Amersfoort. Z In Zaken is een zakelijk ondernemersprogramma van RTL Z, gepresenteerd door Rens de Jong. De laatste serie van vijftien afleveringen heeft in totaal meer dan 1.300.000 kijkers aan zich weten te binden.

ZakenTafelgast

Op vrijdag 21 april 2017 vinden in Amersfoort opnames plaats van een uitzending waarin er speciale aandacht is voor geo-informatie. De uitzending begint om 16:30 uur. Tafelgast bij de uitzending van 21 april is de burgemeester van Amersfoort: Lucas Bolsius. Hij is ook voorzitter van de stichting SVB-BGT (Stichting Van Bronhouders Basisregistratie Grootschalige Topografie).

Website Amersfoort Business
Website RTL Z

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top