Trimble Works-abonnementsprogramma uitgebreid met DA2 GNSS Smart Antenne

Trimble Works-abonnementsprogramma uitgebreid met DA2 GNSS Smart Antenne

Het Trimble Works-abonnementsprogramma biedt aannemers toegang tot bouwtechnologie tegen lagere aanvangskosten, waardoor de voorspelbaarheid van doorlopende vaste technologiekosten wordt vergroot.

 

In combinatie met de Trimble Siteworks-software kan de DA2 een verscheidenheid aan bouwmeetwerkzaamheden en sitebegeleiding uitvoeren, waaronder montage op een paal voor zeer nauwkeurige hoogtecontrole, montage op een vrachtwagen voor sitebegeleiding en montage op een ATV voor voortgangscontrole, volumeberekeningen, site-topo’s, verificatie van as-built tekeningen, wegmiddenlijnen en meer.


De DA2 maakt gebruik van de Trimble ProPoint GNSS-engine voor verbeterde GNSS-opbrengst en verbeterde positioneringsnauwkeurigheid bij gebruik in de buurt van bomen en gebouwen. Het compacte maar robuuste ontwerp van de DA2 maakt het gemakkelijk te vervoeren en geschikt voor veeleisende bouwomgevingen. De met Bluetooth ingeschakelde DA2 werkt samen met een reeks Trimble datacollectors: Trimble TSC7 en TSC5-controllers, en Trimble T7- en T100-tablets. De optionele Trimble EM940 Empower-module voegt lokale basisstationcorrecties toe.

Trimble Works-abonnement
Het Trimble Works-abonnement omvat toegang tot de Trimble Corrections Hub voor realtime kinematische nauwkeurigheid en een reeks Siteworks-softwaremodules. Trimble WorksManager Software en Trimble WorksOS Software zijn ook inbegrepen in het abonnement om de verbinding tussen bouwplaatsapparatuur te vergemakkelijken en de overdracht van meet- en productiviteitsgegevens tussen het veld en kantoor te vereenvoudigen.

Beschikbaarheid
De Trimble DA2 en de Trimble Siteworks Precise Rover-bundel zijn wereldwijd beschikbaar (met uitzondering van de VS en Canada) via het Works-abonnement via het SITECH distributiekanaal.

Website Trimble Civil Construction

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top