Trimble GNSS ontvanger met Trimble ProPoint levert inmeetprecisie en productiviteit

Trimble GNSS ontvanger met Trimble ProPoint levert inmeetprecisie en productiviteit

Trimble introduceert de nieuwe Trimble R580 Global Navigation Satellite System (GNSS) ontvanger, de volgende generatie in haar portfolio van Trimble ProPoint GNSS-ontvangers met positioneringsengine. Dankzij de GNSS-prestaties van het systeem kunnen professionals in landmeetkunde, kaarten en Geografisch Informatiesysteem (GIS), civiele bouw en nutsvoorzieningen snel en eenvoudig positionering op centimeterniveau vastleggen en de productiviteit in het veld verhogen.

 

Met de in de praktijk beproefde Trimble ProPoint GNSS-engine aan boord kunnen gebruikers punten meten in uitdagende omgevingen, zoals onder het bladerdak of in de buurt van gebouwen, terwijl Trimble EVEREST Plus technologie ongewenste multipath-signalen kan identificeren en verwijderen voor verbeterde nauwkeurigheid en gegevensbetrouwbaarheid. Met behulp van de Trimble Maxwell 7-chipsettechnologie biedt de ontvanger snelle verwerking, anti-spoofing-mogelijkheden en de mogelijkheid om alle beschikbare GNSS-constellaties te volgen. Dit resulteert in een hogere beschikbaarheid van satellieten voor robuuste positionering in een groter aantal omgevingen.

De R580 ondersteunt Trimble RTX-correctieservices voor precisie op RTK-niveau zonder het gebruik van een lokaal basisstation of VRS-netwerk, waar correctiebronnen beschikbaar zijn, waardoor tijd en geld wordt bespaard door snellere bediening in het veld en eenvoudigere workflows. De ontvanger kan worden gekoppeld met alle huidige mobiele apparaten op verschillende besturingssystemen en platforms – van een Trimble handheld of controller tot een moderne smartphone of tablet. Het kan ook op een paal, voertuig of rugzak worden gemonteerd.

Samen met software, zoals Trimble Access en Trimble TerraFlex veldsoftware, maakt de Trimble R580 het eenvoudig om informatie te verzamelen en te communiceren als onderdeel van een professionele workflow van veld naar kantoor.

Website Trimble

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top