Trimble Gebruikersdag in het teken van gebruikerservaring

Trimble Gebruikersdag in het teken van gebruikerservaring

De 15de editie van de Trimble Gebruikersdag op donderdag 7 juni a.s. zal meer dan ooit in het teken staat van de “gebruikerservaring”. Verschillende elementen zorgen voor een informatieve en interactieve dag waarbij “the voice of customer” centraal staat. Er zijn verschillende gastpresentaties waarin klanten hun ervaringen delen over het gebruik van de apparatuur voor uiteenlopende toepassingen en projecten.

Aanvullend op de presentaties verzorgt Trimble productdemonstraties op het land en water. Daarnaast informeert men uiteraard ook over de laatste noviteiten en is er een fabrikantenmarkt.

Het programma is gevarieerd en zit boordevol interessante onderwerpen. Trimble verwelkomt 21 gastsprekers die een speciale bijdrage leveren aan deze dag. 
Onderstaand alvast een tipje van de sluier.

Fugro – Richard Bun
Rotterdamsebaan, automatische monitoring tot op de millimeter. In Den Haag wordt een nieuwe ontsluitingsroute naar het centrum van de stad gebouwd, de Rotterdamsebaan. Tijdens de aanleg van 2 Tunnelbuizen monitort Fugro de invloed van het boorproces op de omgeving door middel van een netwerk van Total Stations.

Kadaster International –  Ernst Peter Oosterbroek
Gele koffertjes in Colombia. Fit-for-purpose landregistratie: participatief, betaalbaar en afgestemd op de lokale behoeften

Universiteit van Amsterdam – Peter Haacke
Zeb-Revo science applications. Het gebruik van de Zeb-Revo handheld laser scanner voor wetenschappelijk onderzoek van beboste gebieden en huidige software applicaties.

Website Geometius

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top