Trimble Gebruikersdag 2018

Trimble Gebruikersdag 2018

Een van de hoogtepunten van de Trimble Gebruikersdag was natuurlijk de lancering van de Trimble TSC7 Controller.

Alle elementen voor een complete Trimble Gebruikersdag waren aanwezig op 7 juni: productdemonstraties, gastpresentaties en niet te vergeten, de introductie van de Trimble TSC7 Controller. Meer dan tweehonderd deelnemers waren dan ook bijeengekomen bij Inn Style in Maarssen om niets te missen van dit tweejaarlijkse evenement.

De Trimble Gebruikersdag stond dit jaar duidelijk in het teken van de eindgebruiker en klantpresentaties vulden dan ook het grootste deel van het programma. De eenentwintig verschillende gastsprekers zorgden daarbij voor een gevarieerde inhoud. Zo vertelde Richard Bun van Fugro over het In Den Haag uitgevoerd project Rotterdamsebaan, waarbij een nieuwe ontsluitingsroute naar het centrum van de stad wordt gecreëerd. Hij ging daarbij in op de manier waarop Fugro bij de aanleg van twee tunnelbuizen de invloed van het boorproces monitort op de omgeving door middel van een netwerk van Total Stations.  Peter Haacke van de Universiteit van Amsterdam sneed een totaal ander thema aan. Hij hield een lezing over het gebruik van de Zeb-Revo handheld laserscanner voor wetenschappelijk onderzoek van beboste gebieden. Jeffrey Siegers van Siegers Landmeetkunde ging tijdens zijn lezing in op de vraag wanneer 3D-laserscannen in de openbare ruimte wel of geen zin heeft.

 

Naast de lezingen vonden er ook verschillende productpresentaties plaats, waarbij onder andere PING 3D Side Scan Sonar, Trimble 4D Control en Penmap onder de aandacht werden gebracht. Daarnaast was er op hardwaregebied natuurlijk ook veel belangstelling voor de onlangs gelanceerde

Trimble TSC7 Controller, die voorzien is van een 7 inch kleurendisplay en camera’s aan voor- en achterzijde van het apparaat.

 

 

Nadat alle lezingen en productdemonstraties waren verzorgd, werd de Trimble Gebruikersdag afgesloten met de traditionele barbecue. Inmiddels is de datum voor de volgende dag al weer geprikt, deze staat gepland op 4 juni 2020.

Website Geometius

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top