Transfer Solutions wint VAR of the Year Award

Transfer Solutions wint VAR of the Year Award

Oracle-specialist Transfer Solutions uit Leerdam heeft de Dutch IT-Channel Award voor ‘Value Added Reseller of the Year 2017’ gewonnen, nadat het bedrijf hiervoor door Oracle was genomineerd.

Het bedrijf mocht de prijs in ontvangst nemen voor zijn project bij het Veteraneninstituut. Transfer Solutions ontwierp en bouwde met behulp van Oracle Cloud-technologie een geavanceerde planningstool voor het project ’Veteraan in de Klas’.

Plannings-tool

Het Veteraneninstituut plant jaarlijks 700 lessen, voor 43.000 leerlingen, op verschillende scholen, waarbij een gastspreker (veteraan) komt vertellen over zijn of haar ervaringen in oorlogsgebied. De kracht zit in de persoonlijke verhalen over militaire ervaringen en de gevolgen daarvan. Omdat er voor de planning van gastsprekers geen standaard software te koop is in de markt, schakelde het instituut Transfer Solutions in voor de ontwikkeling ervan. De feestelijke uitreiking van de Dutch IT-Channel Awards vond plaats op 18 januari, in Studio21 in Hilversum. “Ik ben zeer trots dat we deze award hebben mogen ontvangen”, zegt Jurgen Duijster, directeur van Transfer Solutions. “De award onderstreept onze waardetoevoegende rol als leverancier van innovatieve oplossingen en het belang van onze bijdrage aan organisaties als het Veteraneninstituut. We willen de mensen die op ons gestemd hebben dan ook hartelijk bedanken voor deze erkenning.”

Transfer Solutions
Website Transfer Solutions

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top