Topcon presenteert de nieuwste technologieën op de Bauma in München

Topcon presenteert de nieuwste technologieën op de Bauma in München

Topcon Positioning Systems zal de nieuwste technologieën voor de belangrijkste gebieden van grondverzet, wegenbouw en bestrating, bouwconstructie en landmeten presenteren op de Bauma 2022 in München.

“Bauma brengt toonaangevende experts uit de industrie en belangrijke besluitvormers samen, en we zijn verheugd om er deel van uit te maken en de nieuwste oplossingen met de bouwmarkt te bespreken. De show is altijd een belangrijke voor ons en we kijken uit naar de kans die het biedt om een ​​positieve invloed te hebben op de toekomst van de industrie”, zegt Ulrich Hermanski, CMO en executive vice president van Topcon Positioning Systems.

Ideaal voor kleine grondverzetprojecten, zal MC-Mobile, de nieuwe 3-in-1 oplossing die machinebesturing naar compacte apparatuur brengt, getoond worden voor minigraafmachines. Door de functionaliteit van het lokale positioneringssysteem (LPS) kan de lay-out worden bereikt met de LN-150-tool voor positioneringsinformatie, een prisma en een tablet. Met MC-Mobile kunnen aannemers naadloos overstappen van lay-out naar ontwerp naar de machine met dezelfde hardware- en softwareoplossingen. Het biedt de mogelijkheid om zelf de bouwlay-out uit te voeren, ontwerpen in het veld te maken en te bouwen volgens exacte specificaties en nauwkeurigheid.

“Meten, ontwerpen en bouwen met machinebesturing kan worden bereikt met één systeem door hetzelfde tabletdisplay te nemen dat wordt gebruikt voor het meten, het in de cabine van de machine te plaatsen en een beeld te hebben om resultaten met ongeëvenaarde nauwkeurigheid te leveren. Dit helpt aannemers om productiever te zijn, arbeid, tijd en werk te verminderen en daardoor de winst te verhogen”, aldus Hermanski.

Twee nieuwe oplossingen voor de bestratingsportfolio zijn de Virtual Ski-oplossing voor 3D-freesmachines en een LPS-oplossing voor stedelijke omgevingen en brugdekken, beide ontworpen voor optimale bestratingsresultaten. Deze nieuwe oplossingen vormen een aanvulling op het bestaande aanbod van wegenbouw- en bestratingssystemen voor toepassingen zoals asfalt, beton en stoep- en dakgoten, evenals software en webgebaseerde services om te helpen bij sitebeheer en logistiek voor projecten en wagenparken.

De nieuwste Topcon-technologieën op het gebied van bouwonderzoek en geopositioneringstechnologieën zullen op de beurs beschikbaar zijn.

Website Topcon

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top