Topcon Positioning Netherlands breidt uit

Topcon Positioning Netherlands breidt uit

Topcon Europe Positioning B.V. voert een naamswijziging door in alle Europese bedrijfsnamen. Als gevolg daarvan maakt de naam Topcon Sokkia Nederland plaats voor Topcon Positioning Netherlands. U ziet dit terug op Facebook, LinkedIn, Twitter en Vimeo. Ook de website heeft een aangepaste naam: www.topconpositioning.nl. U vindt hier alle producten, diensten, artikelen en nieuwsberichten.

Behalve de naamswijziging zijn er ook verschuivingen binnen de bedrijfsorganisatie. Business Manager Jeroen Mennink gaat om gezondheidsredenen minder uren werken. Hij zal de Topcon Holding gaan ondersteunen. Rob ten Vregelaar neemt de managementactiviteiten van Jeroen binnen Topcon Positioning Netherlands over. Daarnaast speelt Rob als Business Development manager een belangrijke rol in de organisatie. De bedrijfsvoering van Topcon Positioning Netherlands ligt tevens in handen van Operationeel Manager Richard Wiegers. Richards expertise ligt in kwaliteit van dienstverlening en strategie.

Rob: “Samen met onze zakelijke partners willen we meer samenwerking met onze klanten bewerkstelligen. Hoe kunnen we de workflow vergaand automatiseren en optimaliseren? Hoe kunnen we faalkosten helpen verminderen? Hoe kunnen we een bouw- en infraproject met de zojuist ingewonnen meetdata realtime managen? Op dit soort vragen willen we beter antwoord kunnen geven. Dat kan alleen door nog meer in contact te treden met onze klanten.”

Topcon Positioning Netherlands
Richard Wiegers en Rob ten Vregelaar

Om dit te realiseren is het noodzakelijk om de juiste mensen in huis te hebben. Richard: “Samenwerken met onze relaties is essentieel. Maar partnership binnen het team is minstens zo belangrijk. De wil om elkaar te helpen. Zowel intern als extern kansen zien en initiatieven ontplooien. Maar ook de ruimte krijgen voor ontwikkeling en de mogelijkheid om je talenten uit te bouwen. Bij Topcon Positioning Netherlands zijn deze aspecten heel belangrijk. Daarnaast zijn onze medewerkers ambitieus en hebben plezier in hun werk. Dat enthousiasme komt ten goede aan onze klanten.”

Website Topcon Positioning Netherlands

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top