Topcon en Bentley Systems kondigen integratie aan tussen MAGNET 4.0 en ProjectWise

Topcon en Bentley Systems kondigen integratie aan tussen MAGNET 4.0 en ProjectWise

Met het uitbrengen van MAGNET 4.0 beogen Topcon Positioning Group en Bentley Systems een nieuw niveau van directe communicatie te bewerkstelligen tussen Bentley’s ontwerpprogramma’s en Topcon’s mobiele veldwerkproducten.

Deze integratie staat directe import en export toe van i-models in de MAGNET Field en MAGNET Office-producten. 

 

i-models benaderen

Dankzij de directe communication van MAGNET Enterprise naar Bentley’s ProjectWise, kunnen gebruikers van Topcon’s MAGNET en 3D-MC software nu, terwijl ze op pad zijn, i-models benaderen of ontvangen die zijn gemaakt met Bentley’s OpenRoads ontwerpmodelleertechnologie. Daarnaast kunnen landmeetkundige data en as-built constructies zoals ingewonnen door Topcon’s veldapparatuur, met gebruik van dezelfde  ‘MAGNET to ProjectWise’ directe verbinding worden teruggebracht naar Bentley software.

 

Topcon_Bentley_release_image2 (002)

‘Round trip’

Met de aankomende release zullen gebruikers in staat zijn om elke willekeurige MAGNET-project file in te laden als i-model in ProjectWise, bijvoorbeeld om ‘As Constructed’ situaties van infrastructurele projecten vast te leggen. kantoorpersoneel kan nu i-models direct naar buiten kan sturen om deze ter plekke (op de ‘job site’) te gebruiken, te updaten en in een i-model terug te sturen naar ProjectWise met data (punten, puntlijnsten, lagenbibliotheek). Deze mogelijkheid wordt door Bentley ‘round trip’ (een retourtje) genoemd van het i-model.

Website Bentley Systems
Website Topcon Positioning Group

 

 

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top