Thialf zit in ons hart

Thialf zit in ons hart

De ingenieurs van Antea Group maakten dertig jaar geleden de overkapping van Thialf technisch mogelijk. Drie decennia later speelt Antea Group opnieuw een belangrijke rol bij de vernieuwbouw van Thialf. Dankzij contractmanagement van Antea Group werden alle bouwprocessen en afgeleverde producten getoetst aan de afgesproken kwaliteitsstandaarden. Daarnaast is er de toetsing van de bouwfysische eigenschappen (o.a. luchtdichtheid) en brandveiligheid uitgevoerd en het ontwerp en begeleiding van de uitvoering van de terreininrichting.

Het project is middels een Engineering & Build contract gerealiseerd. Een belangrijk onderdeel van het contractmanagement was het uitvoeren van audits tijdens de ontwerp- en realisatiefase van het project. De auditresultaten gaven de contractmanager informatie over de manier waarop de opdrachtnemer in de praktijk omging met de beheersing van zijn processen.

thialf
Menno Smit

Er is geïnvesteerd in de beste faciliteiten en energiezuinige voorzieningen. Door een perfect vlakke vloer is Thialf de snelste laaglandbaan ter wereld. Menno Smits, directeur bij Antea Group: ‘Sfeervol, innovatief, sneller dan ooit. Een prachtig project om bij betrokken te zijn. We waren al trots op Thialf én dat blijven we…’.

Website Antea Group

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top