The People Group betreedt de industriële markt

The People Group betreedt de industriële markt

The People Group, een full service dienstverlener op het gebied van Software, Projects en Consultancy, heeft op 10 april 2023 een divisie van QING overgenomen en betreedt daarmee de industriële markt. QING is een engineering bedrijf dat duurzame oplossingen levert aan haar klanten en partners. De overgenomen divisie is gericht op on-site engineering en bestaat uit 30 engineers en specialisten. “Dankzij de nieuwe kennis en vaardigheden die we hebben aangetrokken, kunnen we nu de industriële markt betreden en onze dienstverlening verbreden. We bieden huidige en nieuwe opdrachtgevers in deze sector totale projectontzorging dankzij geavanceerde software, technologische kennis en menskracht”, aldus Bas van Laar, algemeen directeur van The People Group.

Met de overname van de on-site engineering divisie van QING breidt The People Group haar dienstverlening uit naar de industriële markt; een belangrijke mijlpaal in de groeiambitie van het bedrijf. Het volledige team van QING, bestaande uit 80 medewerkers, blijft intact en zal zich richten op haar core business, terwijl The People Group haar dienstverlening versterkt en uitbreidt. 

“We zijn ervan overtuigd dat deze stap de divisie in staat stelt om onze opdrachtgevers nog beter te bedienen door de grotere slagkracht en het multidisciplinaire karakter van The People Group”, aldus Bart Visser, mede-eigenaar van QING.

Website The People Group

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top