Tensing wordt VertiGIS Studio implementatiepartner

Tensing wordt VertiGIS Studio implementatiepartner

VertiGIS heeft Tensing aangesteld als implementatiepartner voor de Europese markt. Tensing voegt hiermee direct de innovatieve suite van ruimtelijke beheertools van VertiGIS Studio toe aan haar portfolio. Zo kan Tensing de bestaande Esri ArcGIS-applicaties bij haar klanten naar een nóg hoger niveau tillen.

 

Tensing had al jaren het Esri GIS-platform en FME als beste data-integratieplatform in haar portfolio, maar de tools van VertiGIS Studio helpen de verwachtingen rondom de inzet van geografische data verder te overtreffen.

Voeg de driedimensionale en tweedimensionale functionaliteiten van Esri’s 4.x JavaScript API samen om geavanceerde toepassingen te maken.

Waarom deze samenwerking?
De consultants van Tensing gebruiken verschillende platforms en tools om klanten te helpen complexe geografische uitdagingen in verschillende domeinen op te lossen. Wat deze technologieën bindt is het feit dat ze de beste in hun soort zijn en elkaar perfect aanvullen om nog beter aan de behoeften van de klant te voldoen. Daarom past VertiGIS Studio perfect in dit plaatje en vormt deze samenwerking een logische en waardevolle aanvulling op het technologieaanbod van Tensing.

De mogelijkheden van VertiGIS Studio
Met VertiGIS Studio bouwt en configureert Tensing krachtige mapping- en GIS-toepassingen bovenop de functionaliteit van Esri ArcGIS-oplossingen. Zo biedt het platform ruimtelijke beheertools waarmee Tensing consultants de geografische data van organisaties gedetailleerd kunnen visualiseren en complexe mapping toepassingen kunnen bouwen.

Een mooie aanvulling zijn de viewers, gestroomlijnde rapporten en uitgebreide printopties. Met toepassingen als Studio Workflow, Reporting en Access Control halen gebruikers nog meer uit de mogelijkheden van het Esri platform.

Website Tensing

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top