Tensing door Safe Software benoemd tot eerste Europese Solution Partner

Tensing door Safe Software benoemd tot eerste Europese Solution Partner

Tensing wordt nu officieel door Safe Software aanbevolen aan FME-gebruikers die behoefte hebben aan advies of aan de ondersteuning van professionals bij de ontwikkeling van dataintegratie-oplossingen.

Hiermee is Tensing GIS Consultancy de eerste nieuwe partner buiten Noord-Amerika die zich gekwalificeerd heeft als Solution Partner van Safe Software.

Gepassioneerd en kundig

“De erkenning als officiële FME Solution Provider is een bewijs van de kennis en ervaring die bij de professionals in onze organisatie aanwezig is op het gebied van ETL-processen, ruimtelijke data en het toepassen van FME”, aldus Tensing CEO Martin Knook. “We zijn net zo gepassioneerd en kundig op het vlak van FME’s mogelijkheden als Safe Software zelf en ondersteunen klanten met het optimaal benutten van hun data waarbij we gebruik maken van het volledige data-integratie platform dat FME biedt.” Tensing heeft jarenlange ervaring met het inzetten van FME vanuit de diverse data-conversie en data-integratie projecten die door Tensing professionals uitgevoerd zijn. Ook binnen de migratieprojecten waar Tensing klanten ondersteunt met de overstap naar het Esri ArcGIS platform wordt FME veelvuldig toegepast.

Data-interoperabiliteit

In de achterliggende tien jaar heeft Tensing diverse Utilities, Luchthavens en Overheidsinstellingen geholpen bij de succesvolle conversie of integratie van hun databronnen. “In de loop van de jaren heeft Tensing ervaren dat er bij organisaties een toenemende behoefte is ontstaan aan diensten rondom data-interoperabiliteit, specifiek op de combinatie van ruimtelijke en niet-ruimtelijke gegevensbronnen”, zegt Dave Laurier, Business Unit Director van Tensing GIS Consultancy. “De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in een sterk team van FME-professionals, stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen op dit specialisme. We kiezen er nu voor deze ruime kennis en ervaring ook beschikbaar te maken als een dienst.” FME is een in vele sectoren geliefd platform voor ETL (Extract, Load en Transform) voor data-interoperabiliteit van ruimtelijke en niet-ruimtelijke gegevensbronnen. “Tensing is de eerste Europese partner van ons nieuwe Solution Partner-programma. We kijken uit naar de vele manieren waarop zij FME toepassen om de data interoperabiliteit uitdagingen van hun klanten op te lossen”, aldus Sonia Hobbs, Directeur, Partner Programs, Safe Software.

Over Tensing

Al bijna dertig jaar ontwikkelt Tensing innovatieve softwareoplossingen en adviseert zij haar relaties wereldwijd over de implementatie van oplossingen op het gebied van GIS. Tensing GIS Consultancy is gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Geo-Informatie en Geo-Informatie Systemen. Zij onderscheidt zich met de focus op het Esri ArcGIS platform en Safe Software’s FME. De organisatie is gespecialiseerd in het inzetten van het ArcGIS-platform en het inzetten van FME. Het team van Tensing bestaat uit FME Certified Professionals en Esri Certified Professionals.

Website Tensing

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top