Technische Kontakt Dagen met Grote KLIC Kennis Quiz

Technische Kontakt Dagen met Grote KLIC Kennis Quiz

Van 31 mei tot en met 2 juni 2018 zijn de Technische Kontakt Dagen (TKD) in de Nobelhorst in Almere. De TKD is de grootse demonstratiebeurs van West-Europa voor Grondverzet -en sloopmateriaal.

Namens het Kabel- en Leidingoverleg (KLO) zegt Edgar van Niekerk: “Dit jaar is het KLO samen met Agentschap Telecom, Gasunie en het Kadaster op de TKD aanwezig. Het centrale thema van onze gezamenlijke kavel is: “Graafschade voorkomen we samen.” Tijdens de TKD spelen we drie keer per dag de Grote KLIC Kennis Quiz en kunnen professionals hun graafvaardigheden op de graafmachine testen. Kennis over de gebiedsinformatie en de onderlinge samenwerking binnen het graafteam helpen bij het voorkomen van graafschade.” Bezoekers kunnen de TKD gratis bezoeken.

De KLIC Kennis Quiz
Wat moet je doen als je een kabel of leiding niet kunt vinden? Weet jij het antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor de Grote KLIC Kennis Quiz. Tijdens de TKD wordt onder leiding van een professionele quizmaster drie keer per dag de Grote KLIC Kennis Quiz gespeeld. Tijdens deze quiz strijden twee teams tegen elkaar. Het team dat de meeste vragen over de KLIC, de CROW500-richtlijn zorgvuldig grondroeren van initiatief – tot gebruiksfase en de app Zorgvuldig Graven goed heeft beantwoord is de winnaar en gaat met de hoofdprijs naar huis.

Aanmelden voor de quiz
Ben je opdrachtgever, ontwerper, netbeheerder of grondroerder? Meld je dan nu aan voor de Grote KLIC Kennis Quiz. Aanmelden kan alleen, met een collega of als team (maximaal tien personen). Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@kabelenleidingoverleg.nl. Vermeld in de e-mail de volgende gegevens: naam, organisatie, aantal deelnemers, rol en gewenst moment. De quiz wordt iedere dag meermaals gespeeld, om 11.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur. Wie daag jij uit? Aanmelden kan tot en met dinsdag 29 mei 2018.

Bezoekersinformatie
De stand van het KLO, Agentschap Telecom, Gasunie en Kadaster is te vinden op kavel 216. Tijdens de beurs kunnen bezoekers in gesprek met professionals uit het veld, spelen we het graafspel en testen we jouw kennis tijdens de Grote KLIC Kennis Quiz. Parkeren kan op het terrein van de Nobelhorst.

Website Technische Kontakt Dagen

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top