TDC6: het nieuwste Trimble veldboek

TDC6: het nieuwste Trimble veldboek

De TDC6 is ontwikkeld ter ondersteuning van landmeet professionals in het veld. Het is een veelzijdige tool voor al uw workflows als het gaat om inmeten of scannen.

 

Hij kan standalone worden gebruikt voor het vastleggen van GIS-gegevens of voor het besturen van Trimble GNSS-systemen en total stations.

Met de TDC6 kun je in het veld grote 3D datasets verzamelen, visualiseren, en delen met collega’s ter plekke of op kantoor. Doordat hij beschikt over verbindingsmogelijkheden ( wifi, NFC, 5g, bluetooth) is aansluiten op uw workflow nooit een probleem. Hij is geschikt voor de Trimble veldsoftware zoals Trimble Access, Trimble TerraFlex, Trimble Penmap en Trimble Sitevision.

Deze handheld is robuust en geschikt voor buiten. Hij is heel licht, en doordat hij met magneten bevestigd kan worden is toevoegen aan je apparatuur eenvoudig. De opslag capaciteit kan worden uitgebreid met SD cards. De accu heeft een lange levensduur, en is daarnaast ook hot swappable: hij kan dus tijdens het werk worden vervangen.

www.geometius.nl

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top