Sweco Nederland benoemt twee nieuwe directieleden

Sweco Nederland benoemt twee nieuwe directieleden

Ingenieursadviesbureau Sweco gaat verder met de versterking van haar topmanagement en benoemt John Jansson per 1 oktober tot divisiedirecteur Transport & Mobiliteit en Sander Melieste tot divisiedirecteur Stad & Milieu.

 

 

John Jansson (51) heeft veertien jaar ervaring bij Sweco met een achtergrond in civiele techniek en bestuurskunde. Hij begon als teamleider grote projecten en ontwikkelde zich tot hoofd van de afdeling Techniek Randstad. Ook is John verantwoordelijk voor de implementatie van BIM (bouwinformatiesysteem). Voordat John bij Sweco startte, was hij werkzaam bij Ingenieursbureau Gemeentewerken Rotterdam.

Sander Melieste (47) werkt sinds 1996 bij Sweco en heeft een achtergrond in GIS (Geografisch Informatie Systeem). Hij begon op de afdeling Ruimtelijke Inrichting als specialist milieueffectrapportages en GIS developer en ontwikkelde zich tot hoofd van de afdeling GIS en ICT. Sinds drie jaar was Sander daarnaast ook verantwoordelijk voor de afdeling assetmanagement & monitoring.

Eugene Grüter, CEO Sweco Nederland: ‘John en Sander zijn beiden krachtige, mensgerichte leiders met een sterke focus op de persoonlijke ontwikkeling van hun collega’s. Daarnaast zijn ze vakinhoudelijk ijzersterk en klantgericht. Ik kijk ernaar uit dat ze deze talenten in gaan zetten voor de ontwikkeling van hun divisies en onze ambitieuze groeiplannen.’

Twee weken geleden kondigde Sweco de aanstelling aan van de nieuwe directeur HR, Wouter van Essenberg. Het directieteam van Sweco Nederland is nu compleet en bestaat naast John, Sander en Wouter uit Eugene Grüter (CEO), Martin van der Heijden (CFO), Marianne Vermijs (divisie Water & Energie) en Lonneke Wijnhoven (Communicatie).

Website Sweco

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top