Sweco neemt JHK Architecten en VAN AKEN over

Sweco neemt JHK Architecten en VAN AKEN over

Sweco Nederland breidt uit met architectenbureaus JHK Architecten en VAN AKEN. Het toetreden van ruim zeventig experts is een mijlpaal voor Sweco Nederland, die in één klap een grote groep architecten, bouwkundigen en andere specialisten verwelkomt. Sweco zet hiermee ook in Nederland een belangrijke stap in het creëren en bouwen van een architectuurplatform. Naast expertise, netwerk en diensten, voegen de overnames nieuwe invalshoeken en persoonlijkheden toe. Dit versterkt de positie in de Nederlandse markt als vooraanstaand integraal architecten- en ingenieursadviesbureau.

VAN AKEN en JHK Architecten bedienen diverse markten. Waar VAN AKEN veel ervaring heeft in de private sector, heeft JHK Architecten juist ook een sterke positie in de publieke markt. De deskundigheid en kwaliteiten van beide partijen vormen een waardevolle toevoeging op de aanwezige kennis binnen Sweco. Gezamenlijk is Sweco hierdoor eerder, met bredere dienstverlening, in het ontwerpproces van waarde.

Het toetreden tot Europa’s grootste architecten- en ingenieursbureau biedt VAN AKEN en JHK Architecten ruimte voor langjarige continuïteit en groei. Dit vergroot het perspectief voor medewerkers en de impact voor zowel opdrachtgevers als de maatschappij.

Eugene Grüter, CEO Sweco Nederland: “Door architectuur toe te voegen aan ons dienstenportfolio komen we tot nieuwe inzichten en daadwerkelijke vernieuwing. Het vergroot onze impact voor onze opdrachtgevers en de samenleving. We zijn enorm trots dat we deze belangrijke stap zetten. Met de komst van deze nieuwe groep collega’s creëren we nog meer waarde en de meest duurzame oplossingen voor onze klanten!”

Website Sweco

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top