Sweco benoemt Femke Haest tot afdelingshoofd Bodem

Sweco benoemt Femke Haest tot afdelingshoofd Bodem

Ingenieursadviesbureau Sweco heeft drs. ing. Femke Haest (39) per 22 augustus 2016 benoemd tot afdelingshoofd Bodem.

Haest is een ervaren bodemexpert met een brede achtergrond in de ingenieursbranche. Tot voor kort was zij teammanager bij ingenieursbureau Tauw. Haest volgt Petra Reijntjes op die de functie van afdelingshoofd Bodem interim invulde.

Ze heeft haar ervaring in het vak opgebouwd zowel aan de overheids- als aan de bureauzijde. Na afronding van haar studie Aardwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht werkte Haest onder andere als projectleider Bodem bij Royal HaskoningDHV en als projectleider Bodemsanering bij Provincie Gelderland. De afgelopen jaren vervulde zij diverse leidinggevende functies bij Tauw.

bodem
Femke Haest

Paul ten Kroode, divisiedirecteur Stad en Milieu bij Sweco zegt in een uitgestuurd persbericht: “Ik heet Femke van harte welkom bij Sweco. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op gebied van bodem zal zij samen met haar team onze klanten helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van de samenlevingen en steden van de toekomst.” Femke Haest zelf is enthousiast over haar komst naar Sweco: “Ik ken het bedrijf natuurlijk al lang als toonaangevend ingenieursadviesbureau met een rijke traditie in Nederland. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team en onze partners succesvolle  projecten op het gebied van bodem, archeologie, cultuurtechniek en advisering omtrent de ondergrond te realiseren voor onze klanten in binnen- en buitenland.”

Website Sweco Nederland

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top