Studenten vergroten carrièrekansen met 3DEXPERIENCE-platform

Studenten vergroten carrièrekansen met 3DEXPERIENCE-platform

Dassault Systèmes heeft drie edities van het 3DEXPERIENCE-platform aangekondigd die zijn bedoeld om studenten te helpen zich voor te bereiden op hun toekomstige carrière.

In een economie waar bestaande banen continu veranderen en nieuwe beroepsvaardigheden opkomen, kunnen studenten aan de hand van deze nieuwe 3DEXPERIENCE-edities de digitale technologieën ervaren die door de industrie worden gebruikt. Ook kunnen zij veelgevraagde vaardigheden ontwikkelen en door de industrie erkende en gewenste certificeringen behalen.

Het is voor studenten nu heel eenvoudig om een licentie te krijgen op een of meer van de volgende versies van het 3DEXPERIENCE-platform:

  • 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Students: intuïtieve 3D-ontwerptoepassingen om snel te innoveren en gemakkelijk prismatische en organische vormen te creëren.
  • 3DEXPERIENCE CATIA for Students: krachtige toepassingen om het ontwerp en de engineering van geavanceerde werktuigbouwkundige projecten te creëren en te beheren.
  • 3DEXPERIENCE Engineer for Students: een reeks geïntegreerde applicaties die het ontwerp-, simulatie- en productie-ecosysteem op het 3DEXPERIENCE-platform omvatten.

Iedere studenteneditie van 3DEXPERIENCE biedt tevens een reeks speciale leertrajecten voor certificering, waaronder SOLIDWORKS- en CATIA Associate-certificeringen. Studenten krijgen ook toegang tot live webinars en mogelijkheden voor realtime communicatie met een wereldwijde online community van collega’s en Dassault Systèmes-experts.

 

Meer mogelijkheden op de banenmarkt
De vroege adoptie van de nieuwste digitale technologieën vergroot voor veel studenten de kans om een interessante baan te vinden. Zo is er op het gebied van werktuigbouwkunde relatief veel vraag naar studenten met vaardigheden in geavanceerde technologieën zoals virtuele simulaties, waarmee bedrijven productontwikkelingscycli kunnen verkorten.

De drie nieuwe aanbiedingen van Dassault Systèmes stellen studenten in staat om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van samenwerking, projectbeheer, data intelligence en andere belangrijke disciplines.

3DEXPERIENCE Edu biedt ook een hub voor vacatures in alle industriële sectoren. Dit gebeurt door te verwijzen naar vacatures die vaardigheden vragen in Dassault Systèmes-applicaties.

Website 3DEXPERIENCE

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top