StreetSmart-extensie voor GeoWeb

StreetSmart-extensie voor GeoWeb

Veel GeoWeb-gebruikers maken gebruik van Cyclomedia-beelden, daarom ondersteunt GeoWeb de recente ontwikkelingen. Street Smart is als extensie per direct beschikbaar voor klanten van GeoWeb.

Als leverancier van 360gradenpanoramafoto’s en geo-oblieks komt Cyclomedia met iets nieuws: Street Smart. Deze web viewer werkt op HTML5-technologie en is sneller en gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger, GlobeSpotter. Street Smart is net als GeoWeb platformonafhankelijk en werkt op de pc, tablet en smartphone.

Altijd de meest recente foto’s bij al uw kaarten

De combinatie van GeoWeb met het nieuwe Street Smart biedt bedrijven en gemeenten de mogelijkheid om altijd en overal de foto’s van Cyclomedia te gebruiken. Cyclomedia maakt bovendien met hoge frequentie nieuwe foto’s. Zo is er altijd en overal toegang tot de meest recente foto’s bij de kaarten met de handige ’time travel’.

Device-onafhankelijk met HTML5

Overal direct aan de slag kunnen. Op uw mobiel, tablet of laptop. GeoWeb maakt al langer gebruik van HTML5, juist omdat dit het werk gemakkelijker en plaatsonafhankelijk maakt. Met Street Smart zijn de panoramafoto’s dus ook altijd en overal te raadplegen. Dit kan in GeoWeb via “tools” en “gekoppelde kaarten”, of rechtstreeks via Street View.

Overstappen

Street Smart is de opvolger van GlobeSpotter, maar beide applicaties blijven beschikbaar. Het is dus mogelijk om beide extensies naast elkaar te gebruiken. GeoWeb-gebruikers kiezen zelf of zij willen overstappen naar Street Smart. Dit kan vanaf GeoWeb 5.2. Als bestaande klant van GeoWeb met een Globespotter-extensie is overstappen gemakkelijk én gratis. Vanaf nu ondersteunt GeoWeb alle nieuwe ontwikkelingen met Street Smart om te garanderen dat iedereen en snel kan blijven werken.

Website GeoWeb

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top