Stabiplan Electrical Schematics App voor Revit

Stabiplan Electrical Schematics App voor Revit

De Stabiplan Electrical Schematics App voor Revit is bedoeld voor het creëren van een overzicht van alle elektrische systemen in een Revit-project. De gebruiker van de app kan een generiek elektrisch schema maken, wat niet mogelijk is in Revit of andere software. Systemen zoals communicatie en brandbeveiliging zijn hiermee te tonen, terwijl er een overzicht ontstaat van de fysieke locatie van panelen (de ontwerper krijgt bijvoorbeeld te zien op welke verdieping een paneel aanwezig is). De relevante informatie over de verbruikers is beschikbaar binnen het schema, zelfs eigen tekenacties op het schema worden opgeslagen tijdens een update van het model.

De Stabiplan Electrical Schematics App is bedoeld voor ontwerpers die met Revit werken in het elektrische domein. De App werkt in zowel Revit 2016, 2017 als 2018. Daarnaast werkt de app samen met andere software zoals Stabicad.

De Stabiplan Electrical Schematics App is in de MEPcontent Store via store.mepcontent.com te downloaden. Gedurende een trial-periode van een week zijn alle functionaliteiten van deze App gratis beschikbaar.

 

Website MEPcontent Store

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top