Spotzi Mapbuilder 3.0 in beta

Spotzi Mapbuilder 3.0 in beta

Spotzi kondigt de release aan van de beta van de Spotzi Mapbuilder 3.0 om kaarten en inzichtelijke data te genereren in een eenvoudige en snelle mapping interface.

Volgens de leverancier is de gebruiksvriendelijkheid flink verbeterd en er is een aantal interessante nieuwe functionaliteiten toegevoegd in de Spotzi Mapbuilder 3.0.De interface is volledig gewijzigd. Een aantal van de belangrijkste veranderingen:

  • De Advanced Editor is verwijderd. Daar voor in de plaats komt een volledig nieuwe en eenvoudige editor. De functionaliteit van de Advanced Editor is hiermee volledig verhuisd naar de Mapbuilder.
  • Labeling is nu een aparte functionaliteit.
  • Vanaf nu is er een speciale ‘toegang tot jouw data’ (My Data) en de optie om datasets te verwijderen.
  • De data in de datashop is gecategoriseerd per land. Hiermee vind je eenvoudig iedere dataset die beschikbaar is.
  • Er is een nieuwe geocoder gebouwd met een hogere nauwkeurigheid.

Aangezien de veranderingen nogal ingrijpend zijn, stelt Spotzi belangstellenden in de gelegenheid om nu al de Betaversie van de Spotzi Mapbuilder 3.0 uit te proberen. Het bedrijf ontvangt ook graag feedback van deze vroege gebruikers. Deze feedback zal worden gebruikt voor de laatste verbeteringen aan de nieuwe Mapbuilder. Op 1 november wordt volledig overgegaan op de nieuwe Mapbuilder. Alle kaarten en data zullen dan automatisch worden meegenomen naar de nieuwe versie.

Website Spotzi
Website Betaversie Spotzi Mapbuilder

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top