SOLIDWORKS 2020 event Design Solutions

SOLIDWORKS 2020 event Design Solutions

Op 17 oktober presenteert Design Solutions de nieuwe release van SOLIDWORKS in het Conference Center van de High Tech Campus in Eindhoven.

SOLIDWORKS 3D CAD software wordt veel gebruikt in onder meer de maakindustrie. 

Tijdens de ochtendsessie van de zogenaamde Innovatiedag stelt een expert van Design Solutions alle verbeteringen van SOLIDWORKS 2020 voor.

’s Middags kunnen bezoekers inspirerende en verdiepende break-out sessies volgen. Experts van Design Solutions, SOLIDWORKS en DriveWorks vertellen klanten en belangstellenden over onder andere data management, 3D-printen, Design Automation en het 3DExperience Platform. Daarnaast is er een bedrijvenmarkt waar partners van Design Solutions hun hardware en software oplossingen voor innovatie tonen.

De dag wordt afgesloten door Mastermilo, de Nederlandse YouTuber die met zijn video’s al meer dan een half miljoen abonnees wereldwijd heeft vergaard. Hij vertelt over zijn knotsgekke projecten zoals het opknappen van een tank, de rolGolf en het aardappelkanon. Mastermilo laat in zijn video’s op aanstekelijke wijze zien waarom techniek zo leuk is. Kortom, de perfecte afsluiter voor de Innovatiedag.

De Innovatiedag is geheel gratis voor klanten van Design Solutions en iedereen die zich professioneel bezighoudt met SOLIDWORKS of ontwerpen in 3D CAD.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via deze link.

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top