Snel en foutloos engineeren voor de gevelbouw

Snel en foutloos engineeren voor de gevelbouw

Het werk van de gevelbouwer wordt steeds complexer. Om gevelbouwers te helpen heeft ISD Group de checklist ‘snel en foutloos engineeren voor de gevelbouw’ ontwikkeld.

 

Architecten maken indrukwekkende, maar ook steeds ingewikkeldere ontwerpen. De duurzaamheidseisen lijken elke dag wel strenger te worden. En hoewel het werken met BIM veel kansen biedt, kost het stoppen van extra informatie in modellen ook tijd. Dit alles vertaalt helaas niet naar een langere doorlooptijd van projecten, want de levertijden die opdrachtgevers vragen worden steeds korter. 

Kortom, waar de gevelbouwer tijd kán besparen, doet die dat. Een snel en foutloos productieproces is nu belangrijker dan ooit. In de checklist ‘snel en foutloos engineeren voor de gevelbouw’ geeft ISD handige tips over de LEAN methode en LEAN management, voorbeelden van verspillingen die je kan voorkomen én tips om snel en foutloos te engineeren. Van offerte & calculatie, tot productie en montage.

De checklist is gratis te downloaden: https://content.isdgroup.com/nl/checklist-snel-en-foutloos-engineeren-in-de-gevelbouw

Website ISD Group

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top