Smart M.App Innovation Revisited kennisdag

Smart M.App Innovation Revisited kennisdag

Imagem organiseert opnieuw een Smart M.App-kennisdag waar belangstellenden volledig worden bijgepraat over de allernieuwste ontwikkelingen.

De Smart M.App Innovation Revisited kennisdag vindt plaats op 4 juli 2017 in Amersfoort. In de middag zal er ook weer de mogelijkheid zijn om zelf met de technologie aan de slag te gaan en de toegevoegde waarde van Smart M.App voor de eigen organisatie te ervaren. Volgens Benelux-distributeur Imagem overbrugt het Smart M.Apps-platform ‘de kloof tussen datagedreven inzichten en bedrijfsdoelstellingen enerzijds en zeer technische software en applicaties anderzijds met laagdrempelige toepassingen’.

Vorig jaar heeft Imagem het Smart M.App platform geïntroduceerd. Nu, één jaar verder, is er veel te vertellen en te laten zien. Smart M.App en M.App Enterprise hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt op gebied van functionaliteit, eigenschappen en gebruikersgemak. De oplossing bestaat uit cloud-based applicaties die ruimtelijke content fuseert met workflows om een interactieve beleving te realiseren. De eindgebruiker gebruikt de applicatie om de ‘maps’ te zien en een helder en overzichtelijk dashboard met inzichtelijke analyses. De visueel communicatieve dashboards zijn inzetbaar voor gebruikers van alle niveaus in de organisatie – van voorspellen van langtermijn impact van beleid door beleidmakers, bepalen van budgetverdeling door bestuurders tot analyseren van trends en patronen door managers/directie en inwinnen van gegevens door veldmedewerkers. De tijd tussen het nemen van de beslissing en de te nemen actie wordt significant verkort door deze kennisschermen vanwege het verband tussen de locatie, statistieken en business intelligence.

Website Imagem

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top